Opleidingsaanbod 2021: nu ook eLearnings

Opleidingsaanbod 2021: nu ook eLearnings

Met het einde van 2020 in zicht bieden wij graag een overzicht van ons opleidingsaanbod van elearnings voor “onder de kerstboom” en opleidingen in 2021. Nieuw zijn de eLearnings van ESI, die je in je eigen tijd op eigen tempo kunt doorlopen. Daarnaast biedt ESI nu voor veel opleidingen de mogelijkheid om deze online te volgen.

Klassikaal en online
Ons klassikale opleidingsaanbod met inachtneming van de afstandsnorm wordt door de deelnemers als goed georganiseerd ervaren. Het is goed denkbaar dat een deelnemer, werkgever of opdrachtgever dit toch niet prettig of wenselijk vindt. Naast de mogelijkheid tot het volgen van eLearnings, hebben wij ook ervaring met het geven van onze opleidingen in een online omgeving. Zo hebben wij ervaring met online leergangen Evenementenveiligheid in de veiligheidsregio’s van Brabant en de Veiligheidsregio Zeeland en webinars over de 1,5 meteraanpak van drukke plaatsen.

eLearnings
Bij het volgen van een eLearning kun je op eigen tempo vanuit elke locatie een betaalbare opleiding volgen. Iedere eLearning geeft na succesvolle afronding recht op een certificaat. Ons huidige aanbod aan eLearnings bestaat op dit moment uit:

Crowd Management: de basis
In deze elearning leer je de factoren kennen die bepalend zijn voor veiligheid van drukke plaatsen. Ook krijg je tips en richtlijnen mee voor crowd management in de 1,5 metersamenleving

Crowd Safety and Risk Analysis (Engeltalig van Dr. Prof. Keith Still)
Deze elearning bevat het volledige programma van de driedaagse cursus Crowd Safety and Risk Analysis. De presentaties zijn ingesproken door prof. Still in goed verstaanbaar Engels.

De RISKOM Risicoanalyse
Leer de methode RISKOM kennen voor de multidisciplinaire risicoanalyse van evenementen. Deze methode wordt in veel veiligheidsregio’s gehanteerd door gemeenten en adviserende diensten.

Opleidingsaanbod eerste kwartaal 2021
Managen van drukke plaatsen binnen de 1,5 meternorm
14 januari, 10:00 – 11:30 uur, Microsoft Teams

Bezoekersmanagement & gedragsverandering
28 januari en 11 februari, 09:00 – 12:30 uur, Microsoft Teams

Crowd Safety en Risicoanalyse (vol!)
1, 2 en 3 februari, 09:00 – 17:00 uur, Utrecht

Vergunningverlener evenementen
1, 2, 3 en 4 februari, 09:00 – 14:00 uur, Microsoft Teams

Evenementencoördinator
8, 15 en 22 maart, 09:00 – 17:00 uur, Microsoft Teams

Crowd Safety en Risicoanalyse
12, 13 en 14 april, 09:00 – 17:00 uur, Utrecht

Introductie Richtlijn Duurzaam Evenementenbeleid
13 en 20 april, 09:30 – 12:30, Microsoft Teams

Aandacht
We begrijpen dat de aanpak met betrekking tot het bestrijden van het coronavirus flexibiliteit vergt voor de deelnemers. We willen in deze alternatieve online-aanpak de interactie tussen docenten en de deelnemers onderling blijven waarborgen. Alle modules en lessen staan onder een vergrootglas om de deelnemers de aandacht, interactie en energie te blijven geven die zij van ons gewend zijn.

Vind de opleiding die voldoet aan jouw leerbehoeften!
Benieuwd naar welke opleidingen het beste bij jouw leerbehoeften aansluiten? Neem contact op via 085 401 8122 of mail naar info@esi.email.

Meer nieuws ›