Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

 

 

DIM-ICE Analyse

De zorg voor de veiligheid van mensenmassa’s is tegenwoordig een heus vakgebied. Heeft u veel ervaring met evenementen, dan heeft u waarschijnlijk al een behoorlijk gevoel voor de risico’s. Maar deze benadering van risico’s kent zijn beperkingen. Een gedegen beoordeling van risico’s vraagt om een methode die uitstijgt boven de ervaring van het moment, waaraan iedere discipline zijn bijdrage levert.

De adviseurs van ESI kunnen u helpen met de risicoanalyse van publieksveiligheid, op basis van een beproefd internationaal gehanteerd model. Door samen een risicoanalyse uit te voeren, leert u de stappen kennen en krijgt u inzicht in de manier van denken binnen deze methode. Het resultaat van de risicoanalyse: meer inzicht in de reëel voorzienbare risico’s en concrete houvast voor het bepalen van maatregelen op het gebied van crowd management.

Heeft u een vraag of wilt u in contact komen met een van onze adviseurs? Neem gerust contact op of bel naar 085 401 81 22.

 

 

In contact met ESI

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wilt u dat een adviseur van ESI contact met u opneemt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

DIM-ICE Analyse | Model voor risicoanalyse bij evenementen