Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

 

 

Strategisch advies

Evenementen en evenementenbeleid kunnen strategische dilemma’s opleveren. Zo kunnen evenementen een belangrijke strategische functie hebben in het bereiken van de doelstellingen van jouw organisatie. Hoe zet je evenementen in op een manier waarbij ook veiligheid op een zorgvuldige manier is meegewogen? Welke risico’s levert jouw beleid op en is dit bestuurlijk acceptabel?

Strategische keuzes bij evenementen

Een evenement levert vaak strategische afwegingen op tussen gemeentelijke belangen, wensen en behoeften van burgers, ondernemers, bezoekers en organisatoren. ESI helpt je weloverwogen strategische keuzes maken en denkt met je mee over de vertaling van deze keuzes naar de planvorming en uitvoering bij het evenement.

Beleidsstrategie evenementen

Bereidt jouw organisatie een nieuwe beleidsstrategie voor of wordt het huidige beleid herzien? ESI helpt je de strategische keuzes in dit beleid te maken in het licht van de integrale afweging van alle belangen (lees verder).

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op of bel naar 085 401 81 22.

 

 

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.