Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

 

Coaching en begeleiding

U kunt bij ESI terecht voor coaching en begeleiding. Of het nu gaat om uw persoonlijke ontwikkeling of extra denkkracht in uw team, met coaching en begeleiding van ESI bent u verzekerd van extra scherpte en vakkennis.

Begeleiding vergunningentraject

Komt er een nieuw evenement naar uw gemeente? Loopt u aan tegen jaarlijks terugkerende strubbelingen in de aanloop naar een evenement? Laat een adviseur van ESI gedurende het vergunningentraject meedenken. Wij helpen u het proces te structureren, alle betrokken partijen actief te betrekken bij de afspraken en tijdig de vergunning te verlenen. Inhoudelijk zijn we van toegevoegde waarde in de risicobeoordeling en de toetsing van veiligheids-, calamiteiten- en mobiliteitsplannen.

Persoonlijke coaching

Bent u nieuw in uw functie als vergunningverlener, beleidsmedewerker of evenementencoördinator? Of worstelt u de vraag hoe u de nodige verbeteringen in uw werk kunt bereiken? Een coach van ESI helpt u om nieuwe inzichten te krijgen, reikt u vernieuwende werkmethodes aan en reflecteert met u op uw functioneren.

Bent u zelf organisator?

Onze zusterorganisatie CrowdProfessionals staat klaar om u te ontzorgen op het gebied van planvorming, voorbereiding en coördinatie van de veiligheid. Meer over de mogelijkheden voor het begeleiden van uw veiligheidsplannen door CrowdProfessionals: klik hier.

 

Heeft u een vraag of wilt u in contact komen met een van onze adviseurs? Neem gerust contact op of bel naar 085 401 81 22.

 

 

In contact met ESI

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wilt u dat een adviseur van ESI contact met u opneemt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Coaching en begeleiding van ESI