Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

 

Coaching en begeleiding

Je kunt bij ESI terecht voor coaching en begeleiding. Of het nu gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling of extra denkkracht in jouw team, met coaching en begeleiding van ESI ben je verzekerd van extra scherpte en vakkennis.

Begeleiding vergunningentraject

Komt er een nieuw evenement naar jouw gemeente? Loop je aan tegen jaarlijks terugkerende strubbelingen in de aanloop naar een evenement? Laat een adviseur van ESI gedurende het vergunningentraject meedenken. Wij helpen je het proces te structureren, alle betrokken partijen actief te betrekken bij de afspraken en tijdig de vergunning te verlenen. Inhoudelijk zijn we van toegevoegde waarde in de risicobeoordeling en de toetsing van veiligheids-, calamiteiten- en mobiliteitsplannen.

Persoonlijke coaching

Ben je nieuw in jouw functie als vergunningverlener, beleidsmedewerker of evenementencoördinator? Of worstel je met de vraag hoe je de nodige verbeteringen in jouw werk kunt bereiken? Een coach van ESI helpt je om nieuwe inzichten te krijgen, reikt je vernieuwende werkmethodes aan en reflecteert met je op jouw functioneren.

Bent je zelf organisator?

Onze zusterorganisatie CrowdProfessionals staat klaar om je te ontzorgen op het gebied van planvorming, voorbereiding en coördinatie van de veiligheid. Meer over de mogelijkheden voor het begeleiden van jouw veiligheidsplannen door CrowdProfessionals: klik hier.

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op of bel naar 085 401 81 22.

 

 

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Coaching en begeleiding van ESI