Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

Evenementenveiligheid

Veiligheid hoort op een evenement vanzelfsprekend te zijn. Bezoekers en deelnemers moeten tijdens het evenement vrij van gevaar zijn, op voorzienbare ongelukken en ongevallen moet zijn geanticipeerd. Veiligheidsmaatregelen staan ten dienste van een prettige beleving en ongehinderd genieten. Omdat evenementen zich steeds blijven ontwikkelen, zijn constante scherpte en alertheid geboden om in te kunnen spelen op de actualiteit.

Publieke veiligheid begint bij de bezoeker zelf. Het bezoeken van een evenement brengt altijd bepaalde risico’s met zich mee, welke niet zonder meer kunnen worden overgedragen aan de organisatie of de overheid. Het is de kunst om publiek zelf de juiste keuzes te laten maken.

Het team van ESI heeft veel kennis in huis op tal van veiligheidsthema’s bij evenementen. Daar waar wij zelf de kennis niet hebben, werken we samen met verschillende onafhankelijke experts uit ons netwerk.

Organiseren van een toegankelijk evenement
Als u meer dan gemiddeld mensen met een beperking verwacht bij een evenement, dan is het goed om advies in te winnen over hoe zij het beste ontvangen kunnen worden. Lees verder.

Advies brandveiligheid evenementen
Analyse van de gemeentelijke aanpak en gerichte adviezen over specifieke situaties. Lees verder.

Quick scan veiligheidsplan
Een quick scan van ESI biedt snel inzicht in de kwaliteit van uw plannen. Lees verder.

Veiligheidscheck voor organisatoren
De veiligheidscheck voor organisatoren geeft meer inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van uw maatregelen. Lees verder.

Safety Audit
De safety audit is een onafhankelijke beoordeling van de veiligheid op een evenement. Lees verder.

Heeft u een vraag of wilt u in contact komen met een van onze adviseurs? Neem gerust contact op of bel naar 085 401 81 22.

In contact met ESI

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

U kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wilt u dat een adviseur van ESI contact met u opneemt? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Evenementveiligheid; ook met carnaval.