Voor uw persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsadvies nodig?

Over onze workshops & opleidingen

ESI biedt uiteenlopende workshops, cursussen en opleidingen die aansluiten op de behoeften binnen de evenementenbranche en bij de overheid. ESI werkt hiervoor samen met diverse inhoudelijke experts.

De cursussen van ESI kenmerken zich door het gebruik van internationale inzichten, veel praktijkvoorbeelden en toepassingsgerichte leermethodes.

Iedereen die betrokken is bij de veiligheid van evenementen kan bij ESI terecht voor een passende vorm van training en (bij)scholing. We bespreken graag uw opleidingsbehoefte en doen op basis daarvan een passend aanbod. Informeer naar de mogelijkheden.

Incompany mogelijkheden

Als u kiest voor een incompany workshop of opleiding van ESI, dan bent u verzekerd van directe aansluiting op uw organisatie en leerbehoeftes. U zorgt voor de locatie, de deelnemers en de facilitaire randvoorwaarden, wij zorgen ervoor dat u een training krijgt die echt bij u past.

Incompany opleidingen

Theorie en praktijk

U leert het meest door theorie te combineren met praktijk. Daarom biedt ESI de mogelijkheid om een opleiding te combineren met praktijkbegeleiding of coaching. Op die manier haalt u het meest uit de kennis en inzichten die u in een opleiding opdoet. Informeer naar de mogelijkheden.