Voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Open inschrijvingen

ESI biedt uiteenlopende workshops, cursussen en opleidingen die aansluiten op de behoeften binnen de evenementenbranche, bij de overheid en bij degenen die zich bezighouden met de veiligheid op drukke plaatsen. Lees meer

Cursussen van ESI

De cursussen van ESI kenmerken zich door het gebruik van internationale inzichten, veel praktijkvoorbeelden en toepassingsgerichte leermethodes. ESI werkt hiervoor samen met diverse inhoudelijke experts. 

Iedereen die betrokken is bij de veiligheid van evenementen en drukke plaatsen kan bij ESI terecht voor een passende vorm van training en (bij)scholing. We bespreken graag jouw opleidingsbehoefte en doen op basis daarvan een passend aanbod. Informeer naar de mogelijkheden.

Theorie en praktijk

Je leert het meest door theorie te combineren met praktijk. Daarom biedt ESI de mogelijkheid om een opleiding te combineren met praktijkbegeleiding of coaching. Op die manier haal je het meest uit de kennis en inzichten die je in een opleiding opdoet. Informeer naar de mogelijkheden.

Opleidingsadvies nodig?

Als je kiest voor een incompany workshop of opleiding van ESI, dan bent je verzekerd van directe aansluiting op jouw organisatie en leerbehoeftes. 

De ESI Academy is het online platform van het Event Safety Institute waarop je opleidingen kunt volgen middels eLearning. Hiermee is het mogelijk om opleidingen op je eigen tempo en vanuit je eigen huis te volgen.

Het aanbod van de CrowdProfessionals Academy omvat verschillende praktische trainingen en basisopleidingen op het gebied van veiligheid, beveiliging en crowd management.