Voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Opleidingsadvies nodig?

Over onze workshops & opleidingen

ESI biedt uiteenlopende workshops, cursussen en opleidingen die aansluiten op de behoeften binnen de evenementenbranche en bij de overheid. ESI werkt hiervoor samen met diverse inhoudelijke experts.

De cursussen van ESI kenmerken zich door het gebruik van internationale inzichten, veel praktijkvoorbeelden en toepassingsgerichte leermethodes.

Iedereen die betrokken is bij de veiligheid van evenementen kan bij ESI terecht voor een passende vorm van training en (bij)scholing. We bespreken graag jouw opleidingsbehoefte en doen op basis daarvan een passend aanbod. Informeer naar de mogelijkheden.

Incompany mogelijkheden

Als je kiest voor een incompany workshop of opleiding van ESI, dan bent je verzekerd van directe aansluiting op jouw organisatie en leerbehoeftes. Je zorgt voor de locatie, de deelnemers en de facilitaire randvoorwaarden, wij zorgen ervoor dat je een training krijgt die echt bij je past.

Incompany opleidingen

Theorie en praktijk

Je leert het meest door theorie te combineren met praktijk. Daarom biedt ESI de mogelijkheid om een opleiding te combineren met praktijkbegeleiding of coaching. Op die manier haal je het meest uit de kennis en inzichten die je in een opleiding opdoet. Informeer naar de mogelijkheden.