Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

ESI checkt uw veiligheidsplan

In de drukke tijd voorafgaand aan het evenement komt het vaak voor dat een organisator wordt geconfronteerd met aanvullende veiligheidseisen. Terecht of onterecht is dan niet meer de vraag. Voorkom hoge kosten door veranderde veiligheidseisen, laat vooraf jouw veiligheidsplan door ons toetsen.

Wat is een veiligheidsplan?
Dit is het geheel aan plannen dat in het kader van veiligheid, gezondheid en mobiliteit voor een evenement wordt opgesteld. Een doordacht veiligheidsplan helpt je om incidenten te voorkomen en stelt je in staat adequaat te handelen bij calamiteiten. Hiermee wordt de kans op reputatieschade en financiële malaise tot een minimum beperkt.

Wij hanteren een vast laag tarief voor een quick scan inclusief een rapport met aanbevelingen: € 500,00 exclusief BTW. De activiteiten bestaan uit:

  • een intakegesprek
  • een bureau-analyse van het veiligheidsplan
  • een quick scan rapportage
  • een bespreking van de uitkomsten

Samenwerking met Klap Verzekeringen
Klap is dé specialist in evenementenverzekeringen. Klap vindt het belangrijk dat je goed bent voorbereid op uw evenement: “voorkomen is beter dan genezen”. Daarom biedt zij haar klanten 50% korting op een quick scan van uw veiligheidsplan door het Event Safety Institute.
Klap betaalt de helft van de kosten voor je, waardoor een quick scan je 250 euro kost (ex btw).

Voor meer informatie over de mogelijkheden met Klap Verzekeringen: www.klap.com

 
 

 

 

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

ESI checkt uw veiligheidsplan.