Kennis en inzicht leiden tot het beste advies

 

 

Abonnement voor gemeenten

Jouw gemeente kan door het hele jaar heen te maken krijgen met actuele vraagstukken waarbij je hulp kunt gebruiken. De benodigde hulp kan onder meer bestaan uit advies over evenementenbeleid, meedenken over een concrete kwestie bij een evenement, een onderzoek naar de mogelijkheden in de bescherming van betrokken belangen, een expertsessie of een training voor jezelf en/of jouw collega’s. Als je snel een goed advies of gedegen onderzoek nodig hebt, gaat er echter al gauw veel tijd verloren aan inkoop- en aanbestedingsprocedures.

Speciaal voor gemeenten introduceert het Event Safety Institute daarom doorlopende ondersteuning in de vorm van een abonnement. Met dit abonnement kan je gegarandeerd en direct terugvallen op onze adviseurs wanneer daar aanleiding toe is, zonder telkens opnieuw een offerte aan te hoeven vragen. Je bepaalt zelf hoeveel ondersteuningsuren je per maand van ons nodig hebt. Wij bieden deze uren aan tegen een scherp tarief. En wil je een keer meer hulp of advies van ons? Dan geldt ook voor deze extra uren het voordelige tarief van jouw abonnement.

Onze eerste ervaringen met de abonnementsvorm zijn positief. De mogelijkheid om onze specifieke expertise in actuele situaties mee te nemen levert snel antwoorden en oplossingen. Als vaste partner van de gemeente bouwen wij op meerdere raakvlakken ook snel meer lokaal-specifieke kennis en ervaringen op, wat de integraliteit en kwaliteit van de adviezen ten goede komt. Het wordt voor de gemeente daardoor al snel duidelijk wat men aan ons heeft – ook bij kleinere vragen die snelle antwoorden en afgewogen oplossingen verlangen. In de abonnementsvorm kan het werk gefaseerd worden uitgevoerd, terwijl ook andere vormen van ondersteuning beschikbaar blijven als dat nodig is.

Het voordeel voor jou is dat de geboden uurtarieven lager zijn dan ons reguliere gemiddelde consultancytarief (€ 150,- ex. BTW per uur) en dat je een aantal uur per maand verzekert van onze ondersteuning en advisering.

Alle abonnementsvormen hebben een minimale looptijd van 1 jaar en worden steeds automatisch verlengd voor een jaar. Twee maanden voor het verstrijken van de looptijd vindt samen met jou een gedegen evaluatie plaats, waarbij we bespreken of het pakket nog past bij jouw actuele situatie.

 

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem gerust contact op of bel naar 085 401 81 22.

 

 

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Het abonnement voor gemeenten.