Nieuw bij ESI: de CrowdProfessionals Academy

Nieuw bij ESI: de CrowdProfessionals Academy

Vanaf heden is de ‘CrowdProfessionals Academy’ toegevoegd aan de website van ESI. Het aanbod van de CrowdProfessionals Academy omvat verschillende praktische trainingen en basisopleidingen op het gebied van veiligheid, beveiliging en crowd management.

Het aanbod op de CrowdProfessionals Academy is bij uitstek geschikt voor groepen uitvoerende medewerkers in organisaties waar veiligheid en gastvrijheid veel aandacht krijgen. De trainingen werden recent onder meer gevolgd door medewerkers van beveiligingsbedrijven, hotels, theaters en musea.

Alle trainingen dragen bij aan het verhogen van de competenties en de samenwerking van medewerkers binnen de organisatie. Deelnemers krijgen meer inzicht in het hoe en waarom van hun taken en aandachtspunten, voelen zich hierdoor zelfverzekerder en handelen meer vaardig.

De trainingen zijn uitsluitend incompany te organiseren. Meer informatie over de deze trainingen vind je hier. Heb je vragen over welke trainingen passen bij de leerbehoefte van jouw organisatie? Neem gerust contact op via +31 (0)85 401 81 22 of mail naar info@esi.email.

Meer nieuws ›