Ontruiming en bereikbaarheid

In noodsituaties is het essentieel dat een evenement goed bereikt kan worden door hulpdiensten en een ontruiming snel en soepel kan verlopen. De zorg voor bereikbaarheid en ontruiming valt binnen de zorgplicht van de organisator en de overheid. Een evenement is echter geen gebouw; bestaande richtlijnen voor ontruiming en bereikbaarheid van gebouwen zijn daardoor vaak beperkt geschikt.

ESI kan voor u een realistische analyse maken van de ontruiming van uw evenement. Ze rekent hierbij verschillende scenario’s mee en berekent ontruimingstijden. Ook de aanrijdroutes voor hulpdiensten kunnen in de analyse worden betrokken. ESI gebruikt internationale kennis en richtlijnen, die meer inzicht bieden in de werkelijkheid van een noodsituatie dan bestaande wet- en regelgeving. De adviseurs van ESI geven concrete adviezen om de geplande ontruimingsscenario’s in de praktijk te kunnen uitvoeren.

Interesse in een incompany cursus? Vraag een offerte aan.

 

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.