Incompany workshops en opleidingen ESI

Bepalen inzet beveiliging op evenementen

Tijdens deze cursus is de centrale vraag wat er van de organisator van het evenement mag worden verwacht op het gebied van beveiliging. Met ‘primaire verantwoordelijkheid’ als uitgangspunt wordt de vertaling gemaakt naar taken, planvorming en de inzet van een beveiligingsorganisatie.

U leert in deze cursus de methodiek kennen voor het bepalen van de taken en kwantitatieve inzet van beveiliging op een evenement. Dezelfde methodiek wordt behandeld in de ESI-opleiding Evenementenadviseur Politie. Door het volgen van de methodiek spreekt u dezelfde taal en kunt u de gemeente en de politie laten zien hoe de benodigde inzet van beveiliging is onderbouwd.

Doelgroep: organisatoren van evenementen en projectmanagers van beveiligingsbedrijven.

Omschrijving: eendaagse cursus waarin u leert om adequaat beveiliging in te zetten en te sturen op een evenement, waarbij u dit kunt vertalen naar een goed voorbereid plan.

Inhoud: in vijf stappen de vier bepalende factoren analyseren en toepassen welke maatregelen getroffen moeten worden bij inzet van beveiliging.

Prijs: op aanvraag

Duur: 1 dag

Aantal deelnemers: maximaal 15

Begeleiding: ESI

  • Wettelijk kader evenementenbeveiliging
  • Veiligheids- en beveiligingstaken
  • Planvorming inzet beveiliging
  • Inzet beveiliging bepalen: de methodiek
  • Oefencasussen in groepen

Interesse in een incompany cursus? Vraag een offerte aan.

Incompany cursus Bepalen inzet beveiliging op evenementen

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.