Tweede functiegerichte scholing voor gemeenten gelanceerd

Tweede functiegerichte scholing voor gemeenten gelanceerd

Met de tweedaagse cursus ‘Evenementencoördinator’ lanceren ESI en de Academie voor Bijzondere Wetten hun tweede functiegerichte opleiding voor gemeenten op het gebied van evenementen.

Al eerder presenteerden we de driedaagse basiscursus ‘Vergunningverlener evenementen’. Deze is in open inschrijving te volgen op 5, 6 en 7 maart in Rotterdam. De daaropvolgende editie vindt plaats op  1, 2 en 3 oktober in Utrecht. De cursus is op maat gemaakt voor medewerkers van gemeenten met een algemene juridische opleiding die meer specifieke kennis en vaardigheden nodig hebben voor het verlenen van evenementenvergunningen.

De cursus ‘Evenementencoördinator’ is bedoeld voor medewerkers van gemeenten die de linking pin zijn tussen de gemeente en de organisatoren van evenementen. Zij stellen zich dienstverlenend op, maar moeten tegelijkertijd de belangen van veiligheid en leefbaarheid in balans houden met culturele en economische ambities. Tijdens de cursus zal evenementencoördinator Chantal Baas van de gemeente Haarlem haar ervaringen delen en is er veel ruimte voor interactie.

De cursus Evenementencoördinator vindt plaats op 14 en 21 mei in stadion Galgenwaard in Utrecht. Meer informatie

Meer nieuws ›