Programma webinar ‘Veiligheid en regelgeving op evenementen’

Programma webinar ‘Veiligheid en regelgeving op evenementen’

ESI gaat door met online uitwisselen van kennis en ervaringen met het interactieve webinar ‘Veiligheid en regelgeving op evenementen’. Lees hier het programma voor donderdag 10 maart van 10:00 – 12:00 uur.  

Programma 

De heropstart van evenementen is nu eindelijk een feit. Toch is er nog veel onzekerheid en zijn er vraagtekens over wat er mogelijk is en hoe de veiligheid goed kan worden gewaarborgd. Tijdens dit webinar bespreken we de uitdagingen en duiden we wat dit betekent voor organisatoren, gemeenten en adviserende diensten. Dr. Prof. G. Keith Still levert (in het Engels) een gastbijdrage over de gevolgen van 2 jaar corona voor de kwaliteit en veiligheid van evenementen. Kees Arts (evenementencoördinator Veiligheidsregio’s Brabant-Noord en -Zuidoost) en Daan van Eeden (adviseur crisisbeheersing en evenementen Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant) delen met ons de lessons learned van Carnaval 2022 en proberen hiermee vooruit te kijken naar komende evenementen bij Koningsdag en Bevrijdingsdag. De agenda zal zich verder wederom vullen aan de hand van actualiteiten en praktijkverhalen van jullie als deelnemers.  

Interactie deelnemers 

Het webinar wordt op dezelfde interactieve manier georganiseerd zoals deelnemers van de voormalige VNG-rondetafelsessies van ons gewend zijn. We nodigen alle deelnemers uit om praktijkervaringen en vragen met ons te delen tijdens de sessie. Om vragen beter te kunnen beantwoorden, kunnen deelnemers deze voorafgaand aan het webinar mailen naar info@esi.email.

Deelnemen aan het webinar
Deelnemers aan het ESI Jaarcongres krijgen toegang tot dit webinar cadeau! Ben je geen congresbezoeker? Dan kan je je via de via de website van ESI voor dit webinar inschrijven 

Het verslag van de vorige VNG-rondetafelsessie lees je hier terug. Uiteraard zullen we op onze website en onze nieuwsbrief een nieuw verslag delen van dit webinar! 

Meer nieuws ›