Veiligheid en Regelgeving op Evenementen

10 mrt 2022 / 10:00 - 12:00 uur

Veiligheid en Regelgeving op Evenementen  

Tijdens dit webinar zullen actualiteiten aan bod komen zoals nieuwe regelgeving, incidenten op evenementen en resultaten van onderzoeken en evaluaties. Deelnemers krijgen de gelegenheid eigen vraagstukken en discussiepunten in te brengen en voor te leggen aan collega professionals in een open en op leren gerichte setting. Het webinar draagt daarmee ook bij aan het versterken van jouw netwerk. 

Het webinar “Veiligheid en regelgeving op evenementen” zal vanaf 2022 naar verwachting enkele keren per jaar plaatsvinden. Voor bezoekers van het jaarcongres is het webinar helemaal gratis. Zij krijgen in maart meer informatie per mail over deelname.

  • Omschrijving: tijdens dit webinar zullen actualiteiten aan bod komen zoals nieuwe regelgeving, incidenten op evenementen en resultaten van onderzoeken en evaluaties.
  • Inhoud: lesmateriaal en hand-out van de presentatie.
  • Duur: 10:00 – 12:00 uur
  • Planning: donderdag 10 maart 2022
  • Locatie: online via Zoom
  • Prijs: € 75,00 per persoon ex BTW. Voor bezoekers van het ESI Jaarcongres op 12 april 2022 is het webinar helemaal gratis. Zij krijgen in maart meer informatie per mail over deelname.
  • Begeleiding: Syan Schaap

Ben je van plan om je in te schrijven voor deze module en heb je vragen op het gebied van faciliteiten voor toegankelijkheid, dan kan je mailen naar info@esi.email.

Drs. Syan Schaap

Na zijn studie bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (afgestudeerd in 2002), was Syan als onderzoeker en adviseur verbonden aan verschillende organisaties. Zijn carrière begon bij het onderzoeksbureau van de VNG. Hierna volgden zeven jaar COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement. Vanaf 2011 heeft Syan zich volledig toegelegd op evenementenveiligheid, sinds 2014 vanuit het Event Safety Institute.

‹ Terug naar workshops & opleidingen Veiligheid en Regelgeving op Evenementen

Inschrijven

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.