Coördinator Veiligheid en Vergunningen? Wij hebben een opleiding voor jou!

Coördinator Veiligheid en Vergunningen? Wij hebben een opleiding voor jou!

Evenementenbedrijven hebben steeds vaker specialistische medewerkers op het gebied van veiligheid. Voor deze doelgroep hebben wij een nieuwe opleiding ontwikkeld: ‘Coördinator Veiligheid en Vergunningen’. In deze basiscursus krijgen deelnemers de kennis en tools aangereikt om deze functie succesvol uit te voeren.

Tijdens deze basiscursus leer je wat er nodig is om een evenement veilig te laten verlopen en hoe je te werk gaat bij het verkrijgen van de nodige vergunningen. Als coördinator veiligheid en vergunningen, zelfstandig of in dienst van een evenementenorganisatie of productiebedrijf, heb je te maken met verschillende onderwerpen en vakgebieden. ESI  reikt alle onderdelen aan waar je in je werk te maken mee krijgt. Door het volgen van deze word je een volwaardige gesprekspartner voor de gemeente en kan je de keuzes op het gebied van veiligheid en vergunningen goed onderbouwen.

Na het volgen van de cursus heb je alle tools in huis om een stevig veiligheidsplan op te zetten en te voorzien van de juiste informatie. Je leert verschillende tools hanteren om het voorbereidingsproces te organiseren en om de maatregelen in jouw veiligheidsplan goed te onderbouwen. Je weet welke juridische kaders een evenement kent en komt niet voor verrassingen te staan.

Een bijkomend voordeel van de cursus is dat je toegang krijgt tot de eLearning RISKOM-Risicoanalyse. Deze kun je op ieder moment en in eigen tempo volgen. Na de opleiding kun je deze er altijd nog even bij pakken.

De cursus vindt op 7 en 14 november plaats in Stadion Galgenwaard in Utrecht. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vind je hier.

Meer nieuws ›