Workshop “Beschermen drukke plaatsen”: voorbereid op verstoringen

Workshop “Beschermen drukke plaatsen”: voorbereid op verstoringen

Het beschermen van drukke plaatsen is zeker ook in coronatijd van belang. ESI komt daarom terug met de eendaagse workshop “Beschermen van evenementen en drukke plaatsen”, die wordt verzorgd op donderdag 15 april in stadion Galgenwaard in Utrecht. De workshop is uitermate geschikt voor professionals die als locatieverantwoordelijke, (beleids)adviseur of vanuit een executief-leidinggevende functie betrokken zijn bij de veiligheid op publiek toegankelijke locaties.  

Experts 

ESI organiseert deze workshop met een team van experts op het gebied van beveiliging en moedwillige verstoringen: gedragsexpert Roelf Pot, onderzoeker radicalisering Teun van Dongen en beveiligingsexpert Peter Prak. Zij hebben ieder een flinke staat van dienst op hun eigen vakgebied en zijn nauw betrokken bij de aanpak van veiligheid en moedwillige verstoringen in de openbare ruimte. 

Wat leer je? 

De workshop is gericht op het voorkomen en beheersen van de effecten van moedwillige verstoringen, zoals ordeverstoringen, activisme en (dreiging van) aanslagen. Kernelementen van een doordachte aanpak zijn: kennis van potentiële daders en hun gedrag, een op moedwillige verstoringen toegespitste risicoanalyse en intelligente fysieke beveiliging. De docenten nemen deelnemers mee in de meest actuele inzichten op het gebied van verstoorders en radicalisering. Zij bieden vervolgens een handelingskader voor een effectieve aanpak van risicobeheersing op het gebied van verstoringen.  

Praktisch 

ESI biedt deze workshop in fysiek onderwijs aan met inachtneming van hygiënemaatregelen en de 1,5 meternormen. De locatie is volledig coronaproof ingericht. Wanneer de workshop door coronagerelateerde omstandigheden niet kan doorgaan krijg je de mogelijkheid om je deelname uit te stellen tot de nieuwe datum of je inschrijving kosteloos te annuleren. 

Interesse?  

Je kunt je nu al inschrijven via de website van ESI. Wil je meer weten over de workshop of zou je deze workshop mogelijk incompany willen laten verzorgen? Neem dan contact op met ESI. 

Meer nieuws ›