Save the date: ESI Jaarcongres donderdag 9 maart 2023

Save the date: ESI Jaarcongres donderdag 9 maart 2023

Op donderdag 9 maart 2023 verwelkomen wij alle professionals betrokken bij evenementenveiligheid en crowd management graag in theater Flint in Amersfoort. Het thema dit jaar luidt: ‘Samen voor veilige evenementen’. Pak je agenda en blok deze dag alvast!

‘Samen voor veilige evenementen’

Goede samenwerking tussen alle betrokken partijen is een absolute randvoorwaarde voor het realiseren van een veilig evenement. Maar wat betekent dat nu eigenlijk en hoe bereik je dat? Hoe vorm je bijvoorbeeld een gezamenlijk beeld van het evenement en de risico’s die dit met zich meebrengt? Hoe en wanneer deel je informatie met elkaar en is voor iedereen helder hoe je op basis van die informatie tot beslissingen komt? Heb je voorgedacht over de impact van jouw beslissing op het werk van anderen? En belangrijk, hoe weet je wat je aan elkaar hebt wanneer het anders loopt dan gepland?

Een integrale benadering is de sleutel tot een goed en veilig georganiseerd evenement. Dit jaarcongres staat daarom in het teken van verdere versterking van de samenwerking. Dit thema werken we uit met plenaire debatten en tal van interessante workshops. We doen dit aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk, van grote en kleinere evenementen.

Theater Flint in Amersfoort is dit jaar gekozen als locatie. De stad Amersfoort krijgt een speciale plaats in ons programma. De komende tijd zullen we steeds nieuwe informatie delen over sprekers en workshops, dus houd onze website en socials in de gaten!

Meer nieuws ›