ESI Jaarcongres 2023

Donderdag 9 maart 2023 – Flint, Amersfoort

Op donderdag 9 maart 2023 vindt in de Flint in Amersfoort het ESI Jaarcongres 2023 plaats. Als altijd staat het congres in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van evenementenveiligheid.

Thema: Samen voor veilige evenementen

Goede samenwerking tussen alle betrokken partijen is een absolute randvoorwaarde voor het realiseren van een veilig evenement. Maar wat betekent dat nu eigenlijk en hoe bereik je dat? Hoe vorm je bijvoorbeeld een gezamenlijk beeld van het evenement en de risico’s die dit met zich meebrengt? Hoe en wanneer deel je informatie met elkaar en is voor iedereen helder hoe je op basis van die informatie tot beslissingen komt? Heb je met elkaar vooruitgedacht over de impact van jouw beslissing op andere processen? En belangrijk, hoe weet je wat je aan elkaar hebt wanneer het anders loopt dan gepland? Een integrale benadering is de sleutel tot een goed en veilig georganiseerd evenement. Dit jaarcongres staat daarom in het teken van samenwerking. Dit thema werken we uit met plenaire debatten en tal van interessante workshops. We doen dit aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk, van grote en kleinere evenementen.

 

Sprekers

De komende periode worden steeds meer sprekers en workshops bekend gemaakt! Houd deze pagina in de gaten of volg ons op social media voor het laatste nieuws. 

Sjoerd Weikamp

Sjoerd Weikamp

Dagvoorzitter, directeur en hoofdredacteur bij EventBranche.nl

Hans Dhondt

Hans Dhondt

Eigenaar van GOFORIT

Syan Schaap

Syan Schaap

Directeur Event Safety Institute

Eric Stuart

Eric Stuart

Directeur bij Gentian Events en voorzitter van de UK Crowd Management Association (UKCMA) en de Global Crowd Management Alliance (GCMA)

Frank Wijnveld

Frank Wijnveld

Directeur CrowdProfessionals

Inschrijven ESI Jaarcongres

Je kunt je hier inschrijven voor het ESI jaarcongres 2023 in Amersfoort. Voor groepen vanaf 3 personen geldt een speciale groepskorting.

Tarieven

Voor deelname aan het ESI jaarcongres 2023 gelden de volgende tarieven exclusief BTW:

– Vroegboekkorting (tot 1 januari 2023): € 315,00 per persoon
– Deelnameprijs (standaard): € 375,00 per persoon
– Groepstarief (vanaf 3 personen): € 345,00 per persoon

Op het inschrijven zijn de algemene voorwaarden van ESI van toepassing.