Online opleidingen ESI krijgen extra aandacht door bijscholing MiEM

Online opleidingen ESI krijgen extra aandacht door bijscholing MiEM

Namens het Event Safety Institute hebben Daniël Schipper en Kennly Vink de opleidingsdag Online Event Production gevolgd van de Master in Event Management (MiEM). Want ook bij het ESI willen wij ervoor zorgen dat deelnemers van onze cursussen, trainingen, workshops en webinars op het puntje van hun stoel blijven zitten!

Deze opleiding van één dag werd bijgewoond door allerlei professionals die events organiseren voor zeer uiteenlopende organisaties. Tijdens de opleidingsdag van de MiEM zeggen verschillende deelnemers: ‘het is net een uitje!’. Dat gevoel willen we online ook vasthouden. We willen in de alternatieve online-aanpak van onze opleidingen de interactie tussen docenten en de deelnemers onderling blijven waarborgen. Door de opleiding Online Event Production hebben wij nu de tips en trucs in huis om alle opleidingen van 2021 onder een vergrootglas te houden. Zodat de deelnemers de aandacht, interactie en energie krijgen die zij van ons gewend zijn.

De opleiding Online Event Production is online te volgen op 12 en 13 januari 2021 van 09:00 tot 11:30 uur. Inschrijven kan op www.miem.nl.

Meer nieuws ›