Nieuwe datum ESI Jaarcongres: dinsdag 12 april 2022

Nieuwe datum ESI Jaarcongres: dinsdag 12 april 2022

Het ESI Jaarcongres, dat gepland stond op 2 december, zal plaatsvinden op dinsdag 12 april 2022 in Congrescentrum Lumen in Zwolle. De locatie, tijden en het programma blijven gelijk. Alle workshops gaan gewoon door!

Eind november hebben we in verband met de op dat moment geldende Coronamaatregelen het ESI Jaarcongres moeten uitstellen. Hoewel we op dit moment nog te maken hebben met coronamaatregelen die forse beperkingen opleggen, gaan wij ervanuit dat in het voorjaar het congres fysiek kunnen laten doorgaan en dat we er met z’n allen een inspirerende netwerkdag van kunnen maken. Een dag waar we kennis met elkaar uitwisselen en nieuwe inzichten opdoen op het gebied van evenementenveiligheid en bezoekersmanagement.

Zoals eerder aangekondigd, blijft de locatie ongewijzigd en dit geldt ook voor de tijden. Zoals het nu lijkt, zullen er niet tot nauwelijks wijzigingen zijn in het programma. De meeste sprekers en alle workshopbegeleiders hebben al bevestigd er op 12 april graag bij te zijn! Alle vragen die je hebt over het congres worden beatwoord op onze FAQ-pagina.

Congresbezoekers met een ticket hebben een mail gekregen met verdere toelichting. Natuurlijk kun je als bezoeker ook terecht in onze Close® App voor de meest actuele informatie over het congres. Wil je ook bij het ESI jaarcongres zijn, er zijn nog tickets beschikbaar op onze congrespagina!

Meer nieuws ›