ESI Jaarcongres 2022

Frequently Asked Questions

Op deze pagina lees je de veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions) en antwoorden terug van het ESI Jaarcongres 2022. De pagina is gevoelig voor actualiteiten en wordt regelmatig geüpdatet. Deze pagina is op 26 januari 2022 voor het laatst bewerkt. 

Is het programma gewijzigd?

Nee, zoals het nu lijkt zullen er nauwelijks wijzigingen zijn in het programma. De meeste sprekers en alle workshopbegeleiders hebben inmiddels bevestigd er op 12 april bij te zijn. Mochten er onverhoopt wijzigingen in het programma plaatsvinden, dan communiceren we dit via onze kanalen. Het programma vind je hier.

Komen dezelfde sprekers nog?

Ja, inmiddels hebben de meeste sprekers en alle workshopsbegeleiders bevestigd er op 12 april bij te zijn. De sprekers vind je hier.

Zijn de workshops ongewijzigd?

Ja, inmiddels hebben alle workshopsbegeleiders bevestigd er op 12 april bij te zijn. De workshops vind je hier.

Blijven de locatie en tijden hetzelfde?

Ja, de tijden en de locatie blijven hetzelfde. Het ESI Jaarcongres vindt op 12 april plaats in Lumen te Zwolle en duurt van 09:30 uur tot 17:00 uur. Het volledige programma vind je hier.

Kan ik nog steeds kiezen tussen fysiek en online?

We gaan op dit moment uit van een fysiek congres op 12 april. begin maart doen wij een nieuwe inventarisatie om erachter te komen of er een wensbehoefte leeft om het congres online bij te wonen.

Kan ik mijn gekozen workshop nog wijzigen?

We vragen alle deelnemers opnieuw hun keuze te maken voor bepaalde workshops. Wij doen hiervoor begin maart een nieuwe uitvraag. Mocht je daarna je keuze nog willen veranderen kan dat middels een bericht naar jaarcongres@esi.email

Wat als ik 12 april niet kan?

Als je verhinderd bent om op 12 april het ESI Jaarcongres bij te wonen, dan kun je je kosteloos laten vervangen door een collega. Als dit niet wenselijk is, kan je tot uiterlijk 15 maart je inschrijving kosteloos annuleren. In dat geval wordt je inschrijfgeld teruggestort. Voor 15 maart zal al bekend zijn of het congres ook online wordt aangeboden.

Kan ik mijn geld alsnog terugkrijgen?

Ja, je kunt tot uiterlijk 15 maart je inschrijving kosteloos annuleren.  In dat geval wordt je inschrijfgeld teruggestort. Voor 15 maart zal al bekend zijn of het congres ook online wordt aangeboden.

Wat is het coronabeleid voor het ESI Jaarcongres?

We houden ons ten eerste uiteraard aan de wettelijke regels op het gebied van corona. Daar bovenop nemen we aanvullende maatregelen op locatie om het bezoek aan het jaarcongres veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Zo plaatsen wij hand sanatizers, verstrekken we indien nodig mondkapjes en zorgen we voor een ruime opstelling van stoelen in de plenaire zaal. Mochten de regels veranderen, dan informeren we onze bezoekers via de Close® App en op deze pagina. We vragen iedereen beducht te zijn op zijn of haar eigen gezondheid: bij klachten blijf je thuis en laat je jezelf testen!

Geldt ook de 1,5 meter afstandseis?

Het is nog onbekend hoe de regelgeving er in april uitziet. Als de 1,5 meternorm nog geldt, nemen we die vanzelfsprekend in acht. In Lumen is voldoende ruimte om afstand te kunnen houden van andere personen. Ook bij de ontvangstbalie houden we hier rekening mee. Tijdens het plenaire programma en de workshops worden de stoelen op gepaste afstand geplaatst van elkaar. Tijdens de pauzemomenten is er spraken van placering, Lumen heeft hier al eerder ervaring mee op gedaan om dit succesvol te kunnen organiseren.

Is Lumen toegankelijk voor bezoekers met een beperking?

De ontvangstbalie bevindt zich op de begane grond van Lumen. Met een ruime lift die geschikt is voor handbewogen en elektrische rolstoelen lift kan het dagprogramma worden gevolgd op de eerste etage. De workshopruimtes op de tweede etage zijn ook te bereiken met de lift en ook hier bieden de doorgangen voldoende ruimte om te passeren. Daarnaast zijn er aangepaste toiletten met beugels in het gebouw aanwezig.

Voor de toegankelijkheid voor mensen met een auditieve of visuele beperking zijn er op het moment geen extra maatregelen genomen.

Als er zaken nodig zijn om jou de juiste congresbeleving te bieden, omdat die vanwege een beperking op het moment niet mogelijkis, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via jaarcongres@esi.email of  085 401 8122. Wij denken graag samen na over passende oplossingen!

Waar kan ik alle praktische informatie van het congres terugvinden?

Tijdens het ESI Jaarcongres werken wij met de Close® App. Via deze app houden we bezoekers voor en tijdens het congres op de hoogte van alle relevante informatie die van toepassing is. Bij inschrijving wordt daarom om je 06-nummer gevraagd. Per sms ontvang je dan binnen een dag een persoonlijke uitnodiging. Je downloadt zelf de app en kunt met behulp van de uitnodiging het ESI Jaarcongres in de app vinden. Heb je de sms met de uitnodiging voor de Close® App niet ontvangen, neem dan contact op met ESI via jaarcongres@esi.email of  085 401 8122.

Hoe schrijf ik mij in voor de workshoprondes?

In de Close® App lees je alle informatie terug over de verschillende workshops. Hier kun je jouw voorkeur doorgeven voor de workshoprondes in het middagprogramma. Er zijn zeven workshops en drie verschillende rondes om deze te volgen. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op via jaarcongres@esi.email of  085 401 8122.

Waar kan ik mijn allergieën en dieetwensen doorgeven?

Graag vernemen wij uiterlijk twee weken van tevoren welke dieetwensen er zijn. Dit kun je doorgeven aan ESI via jaarcongres@esi.email of in de Close® App. Er zijn in ieder geval vegetarische opties, dit hoef je niet door te geven. We vragen Lumen tijdens de lunch duidelijk te verwijzen naar de bij ons aangevraagde maaltijden.