ESI Jaarcongres gaat door – fysiek en online 

ESI Jaarcongres gaat door – fysiek en online 

Het ESI Jaarcongres zal als gepland op donderdag 2 december plaatsvinden in congrescentrum Lumen in Zwolle. Dit congres kan binnen de regels op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. ESI biedt nu ook de mogelijkheid om het plenaire programma en de workshops online te volgen. Graag vernemen we of je fysiek of online deelneemt. 

De nieuwe coronaregels die per 13 november 2021 zijn ingegaan maken het organiseren van het congres met Coronatoegangsbewijs en placering gelukkig mogelijk. Wij willen nog een stap verder gaan in onze veiligheidsmaatregelen en zorgen voor zoveel mogelijk afstand tussen de stoelen, hygiënemaatregelen zoals het plaatsen van hand sanatizers en goede luchtcirculatie in de zaal. De zaal van Lumen is hoog en biedt veel ruimte aan de groep. Ook de workshopruimtes bieden voldoende mogelijkheden om de groep te spreiden. Wij zullen uiteraard ook onze crowd management-expertise aanwenden om het jaarcongres op veilige manier te laten plaatsvinden. 

Heb je je al ingeschreven voor het ESI Jaarcongres, dan krijg je via de Close app nader bericht en kan je daar je voorkeur voor fysiek of online doorgeven. Had je je nog niet ingeschreven? Dat kan nog steeds, via de webpagina van het ESI Jaarcongres. Mochten er nog vragen blijven liggen, kijk dan bij de Frequently Asked Questions of neem contact op via jaarcongres@esi.email of 085 401 8122.

Graag tot 2 december in Zwolle!

Interactieve sessie tijdens jaarcongres 2018

Meer nieuws ›