Workshop: Opsporing tijdens Evenementen

foto D van Veen

Daniel van Veen, Docent handhaving en opsporing

Daniel van Veen (1975) heeft gewerkt bij de Politiekorpsen Kennemerland en IJsselland. Hij heeft diverse verschillende functies bekleed in de basispolitiezorg en de recherche.

Daarnaast was hij docent BVH. Sinds 2012 is hij werkzaam als docent Handhaving, Toezicht & Veiligheid bij een ROC. Hij is de afgelopen jaren vanuit deze verschillende rollen betrokken geweest bij de veiligheid bij evenementen in de regio Zwolle.

RP

Roelf Pot, ESI adviseur

Roelf Pot (1964) heeft gedurende 19 jaar bij twee politiekorpsen gewerkt. Hij is gegroeid van agent, rechercheur, coördinator horecateam naar de rol van projectvoorbereider zware criminaliteit. Daarna heeft hij een aantal jaren als inspecteur/audit medewerker beveiliging gewerkt bij een Rijksinspectie.

Vanaf 2000 is Roelf betrokken bij de veiligheid bij talloze evenementen door het hele land. Van klein tot heel groot. De afgelopen 4 jaar heeft hij zich gefocust op gedrag van criminelen tijdens evenementen en is hij naast dit onderwerp bij ESI betrokken bij onze Security & Safety Audits.

Meer nieuws ›