Workshop: BHV- en Ontruimingsplan voor evenementen

Unknown

Remko Hermans Stichting Kloontjes

Remko Hermans is medeorganisator van dance-evenementen, waaronder het gerenommeerde Intents Festival, dat afgelopen jaar is uitgeroepen tot beste dancefestival van 2015.

Bij deze evenementen draagt hij onder andere bij aan de risicoanalyses, veiligheids- en ontruimingsplannen, overlegt met gemeente en hulpdiensten en onderhoudt contacten met professionals die opereren op het gebied van veiligheid. In de afgelopen twaalf jaar heeft hij de nodige ervaring in de praktijk opgedaan, waaronder een succesvol verlopen tijdelijke ontruiming van een festivalcamping.

Unknown

Rob Hermanns ESI adviseur

Rob Hermanns is als freelance veiligheidsadviseur verbonden aan Event Safety Institute. Hij helpt organisatoren van evenementen bij het aanvragen van vergunningen, het indelen van het terrein en het opstellen van hun veiligheidsplan. Daarnaast is hij sinds de aanpassingen van de Arbeidstijdenwet in 1994, bezig met de Arbowet en de Arbo-veiligheid in het algemeen. Hierdoor is hij als preventiemedewerker en Hoofd BHV-er al jaren betrokken bij de veiligheids- en gezondheidsplannen van producties en evenementen.

Rob heeft ervaring opgedaan als Veiligheid & Gezondheidscoördinator bij evenementen zoals TMF Awards Festival, Beatstad, Museumplein РKroningsdag, Inauguratie Pioneering Spirit, Tour de France Utrecht. En is uitvoerend producent geweest van kleinere en grote events, zowel nationaal als internationaal. En is in bezit van een VCA-Vol, NEN 4000 (BHV) en NEN 8112 (ontruiming) certificaat, Preventiemedewerker/Hoofd BHV-certificaat en Level 5 Diploma Crowd Science and Risk Analyses.

Meer nieuws ›