Volle klas bij eerste cursus Crowd Safety and Risk Analysis in België

Volle klas bij eerste cursus Crowd Safety and Risk Analysis in België

ESI biedt al enkele jaren in samenwerking met prof. G. Keith Still de cursus Crowd Safety and Risk Analysis aan in Nederland. Het werd hoog tijd voor de eerste editie in België. Op 16, 17 en 18 januari was het zover: maar liefst 28 deelnemers kwamen naar Campus Vesta in Ranst nabij Antwerpen, om daar de eerste editie van de vermaarde cursus in België te volgen. Onder de deelnemers vertegenwoordigers van hulpverleningsdiensten, politie, gemeenten, onderwijsinstellingen, beveiligingsbedrijven en freelance producenten. Deelnemers volgden twee dagen cursus en konden de derde dag gebruiken voor het begeleid toepassen van de aangereikte inzichten en tools voor hun eigen evenementen.

Crowd Safety and Risk Analysis

Na afronding van de cursus krijgen deelnemers de kans om zich te kwalificeren voor het Master programma aan de Manchester Metropolitan University door het schrijven van twee essays. Inmiddels is een groeiende groep Nederlanders en Belgen bezig met deze Master!

De volgende editie van de cursus vindt plaats op 29, 30 en 31 oktober in Nederland. De locatie wordt spoedig bekendgemaakt. Inschrijven is al mogelijk.

Meer nieuws ›