Stadion Galgenwaard nieuwe opleidingslocatie ESI

Stadion Galgenwaard nieuwe opleidingslocatie ESI

Het opleidingsaanbod van ESI is in het laatste jaar aanzienlijk gegroeid en daarom werd het tijd om een passende trainingsruimte te vinden om die groei te faciliteren. Afgelopen november heeft ESI haar eerste cursus verzorgd in het Stadion Galgenwaard in Utrecht. Na afloop van de cursus werd al snel duidelijk dat ESI en het Galgenwaard een goede match zijn!

De cursus Crowd Safety and Risk Analysis kreeg in het Stadion een ware boost. De opdrachten konden in alle rust worden uitgevoerd en de gang werd optimaal benut door professor dr. G. Keith Still tijdens de vraagstelling: “hoeveel personen passen op een vierkante meter?”

kant

De cursus Risicoanalyse in drie stappen vindt op 10 februari 2016 plaats in het Stadion en wordt opgevolgd door de tweedaagse cursus Crowd management op 16 en 18 februari 2016. ESI biedt cursisten de mogelijkheid een parkeerkaart/dagkaart te kopen waardoor aanzienlijk wordt bespaard op de parkeerkosten. Wanneer u zich inschrijft voor een opleiding kunt u op het aanmeldformulier de optie Parkeerkaart aanvinken.

Wilt u weten welke ESI-opleidingen u kunt volgen in het Galgenwaard Stadion? Bij workshops & opleidingen vindt u daar een overzicht van.

 

Meer nieuws ›