Sjoerd Weikamp toegevoegd als spreker op het jaarcongres

Sjoerd Weikamp toegevoegd als spreker op het jaarcongres

Het Jaarcongres Evenementenveiligheid wordt dit jaar afgesloten door Sjoerd Weikamp. Sjoerd is vooral bekend als uitgever en hoofdredacteur van EventBranche, het magazine en het landelijke platform voor eventprofessionals. Sjoerd is ook een veel gevraagd spreker over eventmarketing en live communicatie. Verder is Sjoerd fanatiek supporter van voetbalclub De Graafschap en Achterhoeker in hart en nieren. Sjoerd zal de dag op een luchtige wijze afsluiten.

Coronaproof
Als crowdmanagementorganisatie zijn wij ons ervan bewust dat het Jaarcongres Evenementenveiligheid door de coronapandemie met gepaste maatregelen moet worden georganiseerd. Daarom hebben wij bij het Cultuurgebouw een capaciteitsanalyse op basis van de anderhalvemetersamenleving gedaan. Het Cultuurgebouw nam de aanbevelingen ter harte en kocht o.a. stoelaanduidingen die aangeven waar men kan zitten.

Door de anderhalvemetermaatregelen hebben wij op 19 november minder plek dan gebruikelijk. Er zijn nog enkele fysieke plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via deze link. In september komen er virtuele tickets beschikbaar want ons congres wordt hybride.

 Datum:                                                               donderdag 19 november 2020

Tijd:                                                                      9.30 -16.30 uur

Plaats:                                                                 Cultuurgebouw Hoofddorp

Het congres is interessant voor de volgende doelgroepen:
vergunningverleners, veiligheidsregio’s, adviseurs van hulpdiensten, organisatoren en toeleveranciers van evenementen, onderwijsinstellingen en kennisinstituten.

Wij zien ernaar uit je bij het Jaarcongres Evenementenveiligheid te ontmoeten en wij hopen jouw kennis over veiligheid bij evenementen te verrijken met praktijkervaringen en inzichten van experts.

Meer nieuws ›