Vacature Senior Trainer-adviseur Evenementenveiligheid

Vacature Senior Trainer-adviseur Evenementenveiligheid

Vanwege de toegenomen aandacht voor evenementenveiligheid binnen de overheid en de evenementenbranche, zijn wij op zoek naar een ervaren collega die ons team komt versterken op strategisch niveau.

De senior trainer-adviseur is een breed georiënteerde veiligheidsdeskundige met een sterk ontwikkeld gevoel voor organisatiecultuur en politiek-bestuurlijke aspecten van het werk. Met zijn/haar specifieke kennis van veiligheid op evenementen helpt hij/zij opdrachtgevers van ESI met onder meer beleidsontwikkeling, organisatieverbetering, implementatie van nieuwe werkwijzen en begeleiding van vergunningentrajecten van complexe evenementen. Ook een detachering op strategisch niveau past binnen zijn/ haar ambities. Daarnaast verzorgt hij/ zij workshops en opleidingsdagen op het gebied van evenementenveiligheid. Door de samenwerking met zusterbedrijf CrowdProfessionals is het mogelijk dat hij/zij ook wordt ingezet op andere domeinen waarop CrowdProfessionals werkzaam is. De senior trainer-adviseur acquireert zelf opdrachten en kan deze als zelfstandig projectleider uitvoeren.

Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau, bij voorkeur bestuurskunde, integrale veiligheidskunde, beleidswetenschappen of aanverwant.

Je bent minimaal zes jaar werkzaam binnen het veiligheidsdomein als onderzoeker, adviseur of beleidsmedewerker.

Je kent het evenementendomein en hebt een visie op de verbeteringen die binnen dit domein op het gebied van openbare orde, veiligheid en gezondheid te behalen zijn.

Je bent goed bekend met de organisatie, processen en juridische kaders van het openbaar bestuur, in het bijzonder de taken en verantwoordelijkheden van gemeenten, veiligheidsregio’s en de politie.

Je bent woonachtig op een reisafstand van maximaal 60 kilometer vanaf ons kantoor in Houten of bent bereid naar deze regio te verhuizen.

Bij voorkeur heb je ervaring met het verzorgen van presentaties en trainingen.

Je houdt van afwisselend werk en werkt vanuit een flexibele, klantgerichte instelling.

Je schrijft op taalniveau C2.

Wij bieden een fulltime functie binnen een unieke organisatie die zich sterk ontwikkelt op het domein van evenementenveiligheid. Je krijgt de kans om bij te dragen aan de professionalisering van de aanpak van evenementen door het hele land. Contractuele voorwaarden zijn verder ter bespreking in een persoonlijk gesprek.

Het Event Safety Institute (ESI) is het onafhankelijke expertisecentrum voor veiligheid, crowd management en mobiliteit op evenementen. ESI is partner voor event professionals en overheden. Zij kunnen bij ESI terecht voor onderzoek, advies en opleidingen. ESI baseert haar dienstverlening op wetenschappelijke inzichten, praktijkrichtlijnen en praktische kennis.

Meer informatie over het Event Safety Institute is te vinden op www.eventsafetyinstitute.nl.

Meer informatie over CrowdProfessionals vind je op www.crowdprofessionals.nl

 

Interesse? Stuur een motivatiebrief voorzien van CV naar info@esi.email of bel voor meer informatie naar 085 – 401 81 22.

 

Geplaatst: 10 maart 2017

Meer nieuws ›