Opleiding professor Keith Still komende november in Utrecht

Opleiding professor Keith Still komende november in Utrecht

De driedaagse cursus ‘Crowd Risk Analysis and Crowd Safety’ van professor Keith Still vindt van 10 tot en met 12 november plaats in stadion Galgenwaard in Utrecht. ESI is de exclusieve aanbieder van deze geaccrediteerde cursus op HBO-niveau voor professionals die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van mensenmenigten.

Eind maart volgde de eerste groep van 30 deelnemers de cursus van Keith Still. De groep bestond uit deelnemers van onder meer beveiligingsbedrijven, organisatoren van dance-events, en medewerkers van gemeenten, politie en veiligheidsregio’s. Na de drie dagen cursus hebben zij drie maanden de tijd gekregen om een schrijfopdracht in te leveren. Dit geeft na goede beoordeling recht op het officiële certificaat in ‘Crowd Science’ op Level 5-niveau.

Professor Still behandelt in de cursus onder meer publieksdichtheid, doorstroming, het modelleren van mensenstromen en het analyseren van risico’s rond mensenmenigten. Hij leert deelnemers concrete tools te gebruiken, die helpen om te komen tot een beter begrip van risico’s en een effectiever crowd management.

Stadion Galgenwaard is de gastheer voor de nieuwe groep deelnemers. Het stadion biedt een zeer passende ambiance voor deze cursus. Er zijn nog een aantal plekken vrij. Geïnteresseerden wordt aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven.

Meer informatie en inschrijfformulier

Meer nieuws ›