Opleiding Coördinator Evenementen- en Horecabeveiliging gaat van start

Opleiding Coördinator Evenementen- en Horecabeveiliging gaat van start

Speciaal voor beveiligingspersoneel werkzaam in de horeca en op evenementen ontwikkelde het Event Safety Institute de branche-erkende opleiding Coördinator Evenementen- en Horecabeveiliging (CEHB) niveau 3.

De opleiding is in opdracht van het Sociaal Fonds Cao Beveiliging ontwikkeld, samen met praktijkexperts uit het veld. De opleiding CEHB niveau 3 bouwt voort op de bestaande basisopleidingen Event Security Officer (ESO) en Horecaportier. De opleiding geldt als een extra kwaliteitsimpuls voor bedrijven die willen investeren in een goed middenkader.

De opleiding kent vier modules: 1) Veiligheidsmanagement in de horeca, 2) Veiligheidsmanagement op evenementen, 3) Omgaan met bezoekers en massagedrag en 4) Aansturing inzet beveiliging. Module 1 en 2 bestaan uit twee dagdelen; module 3 en 4 uit één dagdeel. De totale opleiding beslaat daarmee zes dagdelen.

De opleiding gaat vanaf september van start als open inschrijving bij Paru Opleidingscentrum in Almere. Exameninstantie SVH te Zoetermeer gaat de examens afnemen. Dit najaar kan de opleiding op drie verschillende momenten worden gevolgd:

– Donderdag 7, donderdag 14 en donderdag 21 september van 9:00u tot 16:30u;

– Zaterdag 16, zaterdag 23 en zaterdag 30 september van 9:00u tot 16:30u;

– Zes vrijdagavonden: 3, 10, 17 en 24 november, 1 en 8 december van 19:00u tot 21:30u.

Alle bovenstaande opleidingsdagen worden verzorgd door ESI bij Paru Opleidingscentrum in Almere. Na afronding van de opleiding volgt het examen.

Meer weten en inschrijven? Lees verder op de inschrijfpagina’s:

– Opleiding CEHB optie 1 (donderdagen);

– Opleiding CEHB optie 2 (zaterdagen);

– Opleiding CEHB optie 3 (vrijdagavonden).

 

Meer nieuws ›