ESI te gast bij de Live Talkshow ‘De evenementenbranche in tijden van corona en daarna’

ESI te gast bij de Live Talkshow ‘De evenementenbranche in tijden van corona en daarna’

In samenwerking met Dutch Multicam, AED Group, CUE en Rotterdam Ahoy gaat AV & Entertainment Magazine vrijdag 15 mei vanaf 14.00 uur live een talkshow uitzenden over ‘De evenementenbranche in tijden van corona en daarna’.

Vanuit een corona-proof studio in Rotterdam Ahoy gaat presentator Niels Houtepen het gesprek aan met gasten in de studio én thuis. Het zal aan tafel gaan over de stand van zaken in de branche, het belang en de omvang van de branche, mogelijke oplossingen en onmogelijkheden en uiteraard de discussie die gaande is over mogelijke steun etc.

De opname vindt plaats op aanstaande vrijdag 15 mei en wordt live gestreamd via de kanalen van AV & Entertainment. Gasten aan tafel zijn o.a. Glenn Roggeman (CEO AED Group), Syan Schaap (directeur Event Safety Institute), technisch producent Rudy Vorstenbosch (AXIOM) en Jurgen Hoekstra (Manager Entertainment & Sports bij Rotterdam Ahoy). Vanuit MOJO komt directeur John Mulder aan het woord, vanuit de Vereniging van Evenementen Makers (VVEM) is dat voorzitter Willem Westermann.

Dit is een initiatief voor én door onze branche, alle partijen en crew werken hier belangeloos aan mee.

De talkshow zal live te volgen zijn via de Facebookpagina van AV & Entertainment Magazine en via YouTube.

Meer nieuws ›