ESI ondersteunt retailsector als kennispartner DNWS

ESI ondersteunt retailsector als kennispartner DNWS

ESI is als kennispartner verbonden aan Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS), een kennis- en netwerkcentrum dat zich richt op de toekomstbestendigheid van Nederlandse winkelgebiedenDe verbintenis als kennispartner houdt in dat ESI de leden van het platform kan bijstaan met vraagstukken op het gebied van ruimtelijke inrichting en samenwerking in de aanpak van bezoekersmanagement. DNWS kan door de samenwerking met ESI haar leden een kennispartner bieden die met zorg is geselecteerd op basis van bewezen resultaat. 

DNWS verzamelt kennis, stimuleert innovatie, initieert innovatieve pilots, participeert in onderzoeksprojecten, laat experts aan het woord, brengt nieuws en gaat op zoek naar inspirerende cases. DNWS is toegespitst op het realiseren van succesvolle kruisbestuivingen tussen de fysieke wereld en de online wereld, aangezien de grenzen tussen deze werelden steeds meer vervagen. 

Vrijdag 27 november bieden wij aan de leden van DNWS een kennis- en netwerksessie: Veilig decemberinkopen doen. We zullen spreken over druktespreiding en -beheersing tijdens de feestmaanden.  

 

Meer nieuws ›