ESI Jaarcongres 2022: Voordenken over veiligheid 

ESI Jaarcongres 2022: Voordenken over veiligheid 

Op dinsdag 12 april 2022 vindt in congrescentrum Lumen in Zwolle het ESI Jaarcongres 2022 plaats. Te gast zijn onder meer burgemeester Paul Depla, politiechef Willem Woelders en Head of Operations Formule 1 Rob Langenberg. Inschrijven is nu al mogelijk.

Het ESI Jaarcongres komt voort uit het Jaarcongres Evenementenveiligheid. De veiligheid op evenementen blijft een prominent thema op het congres. Nieuw is dat vanaf dit jaar ook de ontwikkelingen rond bezoekersmanagement en druktebeheersing in binnensteden en op toeristische hotspots onder de aandacht komen. Welke lessen nemen we uit de coronatijd mee voor bezoekersmanagement op drukke plaatsen in 2022? 

Voordenken 

Het thema van dit jaar is Voordenken over veiligheid. Drukte kan risico’s opleveren voor de veiligheid en de gezondheid. Dit is door de coronapandemie nog eens extra
bevestigd. Over die veiligheid moet je voordenken. Je niet laten verrassen door de omstandigheden die je had kunnen voorzien. 

Voordenken betekent dat je de voorzienbare risico’s beheersbaar maakt en je voorbereidt op kritieke situaties waarbij snel handelen nodig is. Hoe wordt er voorgedacht bij evenementen? Wat is er op dit gebied veranderd in de binnensteden? Denken toeristische hotspots ook al voor over te grote drukte? 

Inschrijven 

Het is nu al mogelijk je in te schrijven voor het jaarcongres. Tot 1 oktober 201 kan dit met korting. Kom je met een groep van 3 personen of meer, dan geldt een extra voordelig tarief. Lees er meer over op de pagina van het ESI Jaarcongres 2022. 

Meer nieuws ›