ESI en prof. dr. Still formaliseren samenwerking

ESI en prof. dr. Still formaliseren samenwerking

Op 22, 23 en 24 november was prof. dr. G. Keith Still in Utrecht om samen met ESI de cursus Crowd Safety and Risk Analyses te verzorgen. Het was alweer de vierde editie van de cursus. De samenwerking tussen beide partijen is sterk en dit zorgt voor nieuwe mogelijkheden voor in de toekomst. Een volgende stap is daarbij een logische vervolg.

esi-i

Duurzame samenwerking

ESI en prof. dr. G. Keith Still tekenden op de laatste dag van de cursus een overeenkomst waarmee de duurzame samenwerking officieel is bekrachtigd. ESI is daarmee de exclusieve aanbieder van alle opleidingsactiviteiten van prof. dr. Still in Nederland en België.

 

Cursus Crowd Safety and Risk Analysis biedt nieuwe inzichten

Prof. dr. G. Keith Still draagt zijn kennis op een attractieve, humoristische manier over. Met de praktische voorbeelden die hij
gebruikt wordt het voor de cursisten makkelijk gemaakt om de materie tot zich te nemen. Zijn dynamische benadering en esi-iii
openheid stelt de cursisten op hun gemak om door te vragen wanneer iets niet duidelijk is; alle vragen zijn welkom. De cursus wordt verzorgd in het Engels, maar door de samenwerking met ESI is er altijd iemand die kan helpen om een term te vertalen of net dat ene woordje, waar een cursist niet kan opkomen in het Engels, te vertalen.

Stefan van Bilsen, event producer Medialaan (België): “De cursus Crowd Safety & Risk Analysis, aangeboden door ESI in samenwerking met Prof. dr. G. Keith Still is een aanrader voor eenieder die vanuit zijn professie wil focussen op de disciplines Crowd Safety & Risk Analysis. De cursus biedt vanuit zowel theoretisch als praktisch perspectief veel inzichten in de eerder genoemde topics. Het is een goed samen gegoten geheel, waarbij de visie en vooral leerdoelen vanuit de deelnemer centraal staan, de verworven kennis wordt direct toegepast in persoonlijke cases die de deelnemer meeneemt.  De complete begeleiding en goede facilitaire voorzieningen die ESI als uitgangspunt neemt zijn als prima ervaren.”

esi-ii

Volgende cursus: 31 oktober, 1 en 2 november 2017

De cursus Crowd Safety and Risk Analysis is ontworpen als een Accreditation of Prior Experiential Learning (APEL) route voor directe toegang tot de Msc Crowd Safety and Risk Analysis. Dit is een driejarig leertraject dat grotendeels op afstand (online) kan worden gevolgd. Meer informatie vindt u op de website van de MMU.

Wilt u zich inschrijven voor de vijfde editie van de driedaagse cursus Crowd Safety and Risk Analysis?

U kunt zich gemakkelijk inschrijven via onze website: Cursus Crowd Safety and Risk Analysis 2017

 

 

Heeft u vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan contact met ons op via: 085-401 81 22 of stuur een e-mail naar info@esi.email

Meer nieuws ›