ESI en Social Media

ESI en Social Media

Social media zijn bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Wij menen dat het een krachtige tool is om in contact te blijven staan met ons netwerk. Daarnaast is het bijzonder handig om op deze manier op de hoogte te blijven bij ontwikkelingen op het gebied van evenementen en belangrijk nieuws uit binnen- en buitenland.

Twitter en Facebook geven ons een goed beeld wat er speelt bij onze volgers, waar hun interesses liggen en waar behoefte naar is. Samen met u willen we op de hoogte blijven van ontwikkelingen en vernemen graag uw mening over onderwerpen met betrekking tot alles op het gebied van evenementenveiligheid, van crowd management tot beleidsontwikkelingen. ESI gebruikt voorbeelden uit de actualiteit en verwerkt deze in presentaties. Het continu bijstellen aan de hand van relevante voorbeelden is iets waar ESI met haar cursussen zich in blijven vernieuwen.

Een oproep aan onze nieuwsbrieflezers: volg ESI op social media, tag ESI in uw bericht over ontwikkelingen op het gebied van evenementen en veiligheid, en vooral, werk mee aan het delen van kennis!

Twitter: @Safe_Events

Facebook: EventSafetyInstitute

Meer nieuws ›