Eerste opleidingsdata voor 2017 zijn bekend

Eerste opleidingsdata voor 2017 zijn bekend

ESI is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe opleidingen, zo heeft ESI in 2017 naast ons vertrouwde programma een aantal nieuwe opleidingen.

De nieuwste ontwikkelingen in de evenementen sector worden op de voet gevolgd door onze adviseurs. Van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van evenementenbeleid tot aan het inzetten van beveiliging op evenementen, we willen de vragen beantwoorden van opdrachtgevers en onze kennis overbrengen aan onze cursisten.

DuurzaamheidIn januari beginnen we met de tweedaagse cursus Sustainable Event Management met docenten als Jarno Stegeman, Frank Dingemans en Govert Reeskamp. Tijdens de cursus waarin de deelnemer aan de hand van bewezen inzichten en nieuwe initiatieven leert hoe hij aan de slag kan gaan met sustainable event management en hoe dit bijdraagt aan het behalen van strategisch doelstellingen.

 

 

mobiliteitDe tweedaagse cursus Event Mobility Managment volgt u ook in januari. In de cursus benadrukt ESI adviseur Janno Brinkhuis het belang van een goed mobiliteitsplan en het belang van het anticiperen van problemen om vervolgens stappen te nemen om het op te lossen met de juiste maatregelen.

 

 

 

Regie op evenementenDe driedaagse opleiding Regie op het Evenementenproces is een aangescherpte versie van de vierdaagse cursus Evenementen Regisseur Gemeente. We hebben goed geluisterd naar de wensen en leerdoelen van de medewerkers van gemeenten. De opleiding Regie op het evenementenproces biedt u vernieuwende inzichten en concrete handvatten bij het uitvoeren van de vergunningverlening als veiligheidskritisch proces. Aan de hand van de processtappen van de landelijke Handreiking Evenementenveiligheid krijgt u kennis, maar ook concrete oplossingen en praktische hulpmiddelen aangereikt.

 

Dag van de Romantische muziekIn februari kunt u zich aanmelden voor de tweedaagse cursus Sturen met integraal evenementenbeleid. ESI Adviseur Rik Voogt geeft u inzicht in de raakvlakken op betrokken beleidsvelden en geeft u concrete handvatten in het licht van uw ambtelijke verantwoordelijkheid in het dossier evenementen. U krijgt inzicht in het proces en de knelpunten daarin, concrete oplossingen voor een integraal evenementenbeleid en praktische hulpmiddelen die u in staat stellen bij de totstandkoming van beleid op basis van de juiste informatie een gedegen afwegingen over alle betrokken belangen te maken. Dit in samenwerking met alle relevante interne en externe stakeholders.

 

Voor een compleet overzicht van opleidingen en mogelijkheden om leeractiviteiten incompany te organiseren:

Overzicht Workshops & Opleidingen

 

 

 

Meer nieuws ›