Detachering via ESI? Meld u nu aan!

Detachering via ESI? Meld u nu aan!

ESI adviseert en ondersteunt gemeenten in de regie op het proces vergunningverlening bij evenementen. Met enige regelmaat worden we gevraagd tijdelijke uitbreiding of vervanging beschikbaar te stellen. Het gaat daarbij om alle facetten binnen de beoordeling en vergunningverlening voor evenementen of het toezicht op de naleving van de afspraken; van eenvoudige aanvragen tot complexe meerdaagse activiteiten.

Ben jij een professional, met een klantgerichte instelling en een gezonde dosis teamgeest, die op flexibele basis kan inspringen op concrete opdrachten binnen ons netwerk?
Zijn de schakels in het proces van vergunningverlening voor evenementen voor jou bekend, ben je goed in staat om de risicogerichte samenwerking tussen álle betrokken partijen te coördineren en heb je hier al enige ervaring mee, stuur ons dan je cv en motivatie via info@esi.email.

Als je in aanmerking komt dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking en bieden we je aansluitend de mogelijkheid een korte training te volgen om je kennis te laten maken met onze visie op een risicogerichte aanpak en werkwijze.

Meer nieuws ›