Daniël Schipper trainer-adviseur bij ESI

Daniël Schipper trainer-adviseur bij ESI

Vandaag tekende Daniël Schipper zijn verbintenis aan het Event Safety Institute. De voormalige stedelijke evenementencoördinator van de gemeente Amsterdam zal vanaf heden bij ESI actief zijn als trainer en adviseur. Daniël stond aan de wieg van het vooruitstrevende evenementenbeleid dat de gemeente Amsterdam in 2018 invoerde, waarin geluid, toegankelijkheid en duurzaamheid belangrijke pijlers zijn. Hij is naast zijn werkzaamheden voor ESI, werkzaam als programmamanager voor het Westerpark in Amsterdam. Daar houdt hij zich onder meer bezig met de uitdaging die de toenemende drukte met zich meebrengt voor het gebruik en de inrichting van het park.  

“Met de komst van Daniël hebben we een absolute topper op het gebied van evenementenbeleid in huis kunnen halen. Zijn ervaringen zijn van grote waarde voor gemeenten die een volgende stap willen maken in het reguleren van evenementen. Vanaf nu kunnen beleidsmakers en evenementencoördinatoren in het hele land hun voordeel doen bij zijn ervaringen,” aldus ESI-directeur Syan Schaap.  

Bij ESI zal Daniël direct aan de slag gaan voor twee gemeenten, in het ontwikkelen van nieuw evenementenbeleid. Tevens is hij trainer voor de opleidingen Evenementencoördinator (14 en 21 mei 2019) en Vergunningverlener evenementen (1, 2 en 3 oktober 2019).

Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer nieuws ›