Aanbod opleidingen en workshops ESI groeit

Aanbod opleidingen en workshops ESI groeit

Aanbod opleidingen en workshops ESI groeit

Op verzoek van veel van onze relaties breidt ESI haar opleidingsaanbod de komende tijd verder uit. De opleidingen ‘Evenementenadviseur Politie’ en ‘Evenementenregisseur Gemeente’ hebben dit najaar veel deelnemers en zullen in 2016 doorlopend worden aangeboden. Deze opleidingen worden ook incompany verzorgd. In de politie-eenheden Rotterdam en Oost-Nederland hebben dit jaar in totaal meer dan 130 deelnemers verschillende modules van de politie-opleiding gevolgd.

ESI biedt op aanvraag ook multidisciplinaire opleidingen aan, voor de adviserende diensten en gemeenten binnen een veiligheidsregio. Deze opleidingen worden op maat opgebouwd op basis van de kennisbehoefte van de groep. We behandelen in deze opleidingen multidisciplinaire onderwerpen zoals crowd management en crisismanagement, maar verzorgen ook modules specifiek voor gemeenten, brandweer, politie en GHOR. In Brabant-Zuidoost start een dergelijk opleidingstraject komende maandag.

ESI zal haar aanbod van opleidingen en workshops de komende tijd uitbreiden. Nieuw is de workshop ‘Risicoanalyse in drie stappen’, die plaatsvindt op woensdag 25 november. Samen met dBcontrol bieden we in november een workshop geluidsmanagement, dit keer voor organisatoren van evenementen (houd de aankondigingen in de gaten).

Ook degenen die nog meer verdieping zoeken kunnen bij ESI terecht. De driedaagse opleiding ‘Crowd Safety & Risk Analysis’ van professor Keith Still staat vanaf 10 november weer op het programma. ESI bekijkt de mogelijkheden van een uitgebreider aanbod van opleidingen met internationale experts in 2016.

Houd dus de website, Twitter en Facebook in de gaten voor ons aanbod. U hoeft natuurlijk niet te wachten op ons. Bel of mail en informeer naar de mogelijkheden van een opleiding of workshop die aansluit op uw behoefte.

Meer nieuws ›