De juiste expertise op het juiste moment

 

Tijdelijke adviseur

In sommige situaties kan je in de regie op evenementen extra ondersteunende of vervangende capaciteit gebruiken. Wij ondersteunen je graag met tijdelijke vervanging van of aanvulling op de personele capaciteit. Het kan gaan om het overnemen van taken in het reguliere werkproces. Tijdelijke extra capaciteit van ESI kan ook van pas komen bij het reguleren van een complexe activiteiten zoals het opstellen van nieuw beleid of het vergunnen van een bijzonder evenement.

ESI kan veel aan en beschikt over een breed netwerk waarin de relevante expertises zijn vertegenwoordigd: van strategisch adviseurs, beleidsadviseurs, projectleiders en coördinatoren tot ervaren toezichthouders. On the job leveren we niet enkel extra capaciteit. Als geen ander weten we snel efficiënte ondersteuning constructief aan jouw concrete behoefte te koppelen. Met een medewerker die volledig op de hoogte is van de laatste inzichten op het gebied van gemeentelijke regie op evenementen. Een tijdelijk adviseur vanuit ESI krijgt altijd vorm binnen een duidelijke projectstructuur en een vooraf vastgesteld budget.

Voorbereiding

Een mogelijke tijdelijke adviseur start met een intakegesprek. In dit gesprek worden doelstelling en reikwijdte van de benodigde ondersteuning nader geconcretiseerd. Hierna doet ESI een op maat gesneden voorstel voor de inzet. Blijkt dat de vraag beter met een andere vorm van ondersteuning kan worden beantwoord, dan doet ESI daar ook een voorstel voor.

Begeleiding

Tijdelijke adviseurs krijgen vanuit de organisatie constante begeleiding bij het uitvoeren van hun taken in jouw organisatie. Zij kunnen terugvallen op aanvullende expertise van collega’s en krijgen coaching over hun functioneren. Tussentijds en na de inzet van een tijdelijk adviseur evalueren we samen met jou het functioneren van de medewerker binnen jouw organisatie.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Bel naar 085 – 401 8122 of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

In contact met ESI

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Je kunt bellen naar ESI op 085 - 401 8122. Wil je dat een adviseur van ESI contact met je opneemt? Laat dan hieronder jouw gegevens achter.

Detachering via ESI | Extra capaciteit voor de regie op uw evenement