Adviseurs met ruime kennis en ervaring

Kennly Vink

Adviseur 

Kennly Vink richt zich binnen het Event Safety Institute op beleving en toegankelijkheid. Kennly heeft Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en heeft zich binnen haar studie gespecialiseerd in Strategic Event Design. Daarnaast heeft ze onderzoek gedaan naar de beleving van toegankelijkheid op festivals en is namens ESI lid van het themanetwerk ‘’Toegankelijkheid Festivals & Evenementen’’ van de Coalitie voor Inclusie.

In het verleden werkte ze met kwetsbare jongeren, waarvan sommige van deze jongeren interesse hadden in evenementen die zij zelf graag bezocht. Door in gesprek te gaan kwam zij erachter dat het bezoeken van een evenement niet voor iedereen vanzelfsprekend is. De beleving van een event wordt aan verschillende mensen niet altijd hetzelfde aangeboden. Hier ontstond haar interesse in het bieden van een gelijkwaardige beleving voor mensen met en zonder een beperking.

Kennly begeleidde in 2020 en 2021 de VNG rondetafelbijeenkomsten is communicatief zeer vaardig, is analytisch en kan snel schakelen. 

Kennly Vink

Kennly Vink

Adviseur

  • CMV: Beleving van evenementen en veiligheid
  • Adviseur
  • Maatschappij, toegankelijkheid en gedragsveranderingen

Lees meer over Kennly, of neem direct contact op: