Adviseurs met ruime kennis en ervaring

Jorrit van Hoof

Adviseur en Trainer

Jorrit maakt sinds 2016 deel uit van het team van ESI als adviseur en trainer. Hij is primair actief binnen de thema’s Safety Management, Crowd Management en Security Management. Jorrit geeft trainingen en begeleidt gemeenten en organisatoren bij het vergunningstraject en het opstellen van het veiligheidsplan. Daarnaast is hij o.a. inzetbaar als Auditor of Safety Officer tijdens (grote) evenementen.

Al tijdens zijn studie werktuigbouwkunde aan de TU/e eind jaren negentig, is Jorrit begonnen met het organiseren van festivals en de daarbij behorende facetten rondom (publieks)veiligheid. Als snel heeft hij zich weten te specialiseren in evenementenveiligheid en heeft daarbij door de jaren heen verschillende functies bekleed. Zo is hij o.a. Safety Officer geweest bij verschillende (grote) festivals, waaronder 10 jaar lang bij het grootste dance festival van Noord-Brabant. Daarnaast heeft hij enkele jaren als proces manager bij de gemeente Eindhoven gewerkt aan projecten waarbinnen sensortechnologie en actuatoren (zoals licht en geluid) worden ingezet om mensenmassa’s te meten en te sturen.

Jorrit heeft oog voor detail, een sterk relativeringsvermogen en is stress bestendig. Hij is daarnaast creatief en verkent graag nieuwe wegen. In zijn vrije tijd is hij zelf ook als bezoeker op festivals te vinden en is Carnaval vieren een jaarlijks terugkerend ritueel. Om dit te compenseren spendeert hij de nodige uren in de sportschool of op de mountainbike, of staat hij op een snowboard in de sneeuw.

  • Werktuigbouwkunde; Bedrijfskunde en (Explosie)veiligheid
  • Adviseur, trainer en coach
  • Safety management, Security management, Crowd management