Adviseurs met ruime kennis en ervaring

Janno Brinkhuis

Adviseur en Trainer

Janno is binnen het Event Safety Institute gespecialiseerd in Mobility Management; alles dat met verkeer en vervoer te maken heeft rondom (tijdelijke) evenementenlocaties maar ook vaste locaties zoals voetbalstadions en evenementenhallen. Hierbij houdt hij zich bezig met het beoordelen van mobiliteitsplannen bij vergunningsaanvragen, (capaciteits)analyses van locaties waarop een evenement geprojecteerd wordt en het opstellen van integrale mobiliteitsplannen bij grootschalige (binnenstedelijke) evenementen. Ook wordt hij ingezet binnen verschillende opleidingen als trainer voor het onderdeel Mobiliteit en zoekt hij binnen zijn planvorming altijd de aansluiting tussen Mobility , Safety en Crowd management.

Hij is betrokken geweest als integraal mobiliteitsmanager bij enkele van de grootste sport- en muziekevenementen van Nederland. Daarnaast is hij mobiliteitsmanager geweest bij vele dance-events, concerten, huldigingen en voetbalstadions, zowel binnen en buiten Nederland. Ook heeft hij meerdere grootschalige infrastructurele trajecten van advies en verkeersmanagementplannen voorzien. Janno heeft zijn kennis opgedaan in de praktijk bij gebrek aan gerichte opleiding vervoerskunde.

Janno is een gedreven, direct en open persoon, waarbij hij zich niet alleen op zakelijk vlak volledig inzet; in zijn vrije tijd werkt hij al 13 jaar als vrijwilliger op een manege voor mensen met lichamelijk en/of verstandelijk gehandicapten en mensen met psychische problemen. Zijn hobby’s zijn koken, muziek, psychologie en technologie.

  • Mobiliteitsmanager met ruime (inter)nationale ervaring
  • Adviseur, coach, trainer
  • Planvorming, audits, risico- en capaciteitsanalyses