Barbara de Man

 

Barbara begon als programmeur bij diverse zalen en groeide door als organisator van evenementen in verschillende steden zoals Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht. Haar interesse in cultuur- en evenementenbeleid begon tijdens haar studie aan de Hoge School voor de Kunsten waar zij Kunst en Economie studeerde.

Toen ESI op haar pad kwam greep ze de kans met beide handen om haar zelf verder te ontwikkelen op het gebied van evenementen. Ze begon als Junior adviseur en na een jaar bikkelen werd ze adviseur. Ze ontwikkelde zich op het gebied van risicoanalyses, crowd management en capaciteitsanalyses en ze werkte mee aan geweldige opdrachten zoals de Huldiging van Feyenoord en de Wereldhavendagen.

Sinds 2018 heeft Barbara de overstap gemaakt naar de functie van Coördinator Bedrijfsprocessen. Met de enorme groei van het Event Safety Institute was er iemand nodig die de bedrijfsprocessen zou coördineren. Barbara kan in deze functie al haar organisatorische talenten benutten en werkt hard om alle verschillende aspecten van het bedrijf te stroomlijnen.

  • Beleveniseconomie, Organisatiekunde, Projectmanagement
  • Coördinator Bedrijfsprocessen en Organisator
  • Veiligheid van vrouwen op evenementen