Medewerker Finance

Ben jij een ervaren finance-medewerker die graag een duidelijke toegevoegde waarde biedt in een klein team van professionals? Heb je een goede basis in boekhouding, facturatie, het opmaken van financiële rapportages, aangiftes en jaarrekeningen? Wij bieden je de kans om jouw ruime ervaring te benutten in een jonge, snelgroeiende organisatie! 

Wat kun je bij ons doen 

Als ervaren medewerker finance ben je goed bekend met de bedrijfsprocessen van een MKB-organisatie. Je wordt verantwoordelijk voor het facturatieproces van projecten en opleidingen die wij verzorgen. Je bewaakt de liquiditeit, stelt begrotingen op en maakt in overleg met de directie een financiële planning. Je werkt nauw samen met de accountant, stelt zelfstandig de btw-aangiftes op en draagt bij aan het opstellen van de jaarrekening. Je bent bekend met het werken met een boekhoudprogramma (Exact online). Je controleert de financiële kant van projecten, waarvoor projectleiders verantwoordelijk zijn. Waar nodig spreek je hen aan op benodigde acties of aanpassingen. Met enige regelmaat sta je met (de financiële afdeling van) onze klanten en leveranciers in contact over facturen, betalingen en leveringsvoorwaarden. Je adviseert de directie en sluit in die hoedanigheid aan bij vergaderingen van het MT. 

Hoe kun je dat bij ons doen 

Je wordt onderdeel van een sterk merk, dat goed bekend is in de wereld van evenementen, veiligheid en crowd management. De namen ESI en CrowdProfessionals staan voor kwaliteit en zorgvuldigheid, waarden die jij hoog hebt staan in jouw werk. Gezien de aard van ons werk wordt een behoorlijke dosis flexibiliteit van je verwacht, maar je geeft ook duidelijke kaders aan waarbinnen dit werk moet gebeuren. Om onderdeel te worden van het team werk je in principe 1 dag per week op kantoor en werk je de overige 2 dagen vanuit huis.  

Wat is jouw profiel 

  • Als medewerker finance ben je de seniore professional die ervoor zorgt dat de financiële processen op een correcte wijze verlopen en tijdig en accuraat wordt gewerkt.  
  • Je vindt het leuk om te werken met een jong team en coacht hen actief op jouw vakgebied. 
  • Je bent bekend met werken in een boekhoudprogramma (Exact Online), het voorbereiden en indienen van aangiftes en het opmaken van een jaarrekening. 
  • Door jouw jarenlange ervaring in het MKB ben je een waardevolle adviseur voor de directie op het gebied van finance. 

Welke kwalificaties en vaardigheden heb jij 

Je hebt aantoonbare kwalificaties om de financiële processen in een MKB-bedrijf uit te voeren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, die je gebruikt naar collega’s, klanten en leveranciers. Je kunt vanuit je ruime ervaring met de directie meedenken over de wijze van omgaan met veel voorkomende uitdagingen voor bedrijven in het MKB. Het werkveld waarin ESI en CrowdProfessionals actief zijn interesseert je en je kunt zowel met overheidsorganisaties als evenementbedrijven prima uit de voeten. Je bent zorgvuldig en accuraat, houdt overzicht en blijft rustig in uitdagende situaites. Je luistert en observeert goed zodat je tot weloverwogen conclusies en adviezen komt.  

Hoe werken wij 

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk en krijg je veel vrijheid om je werk te doen op de tijden en locaties die jou passen. Tegelijk werk je met projectteams samen en dus zoek je elkaar wanneer nodig ook fysiek op kantoor op. De praktijk is dat onze projecten soms een flinke tijdsdruk kennen en dat houdt soms in dat er een stapje harder gelopen moet worden om alles op tijd uit te voeren. Waar je de ene week wat meer ruimte in de agenda hebt, word je de volgende week zwaarder belast. Je hebt wekelijks contact met de directie over de financiële aangelegenheden en kunt voor advies terugvallen op onze accountants. 

Wat we bieden 

Een functie voor 20 tot 24 uur per week, flexibel in te vullen op de tijden en locaties die jou passen. Ons kantoor in Utrecht is goed bereikbaar (2 minuten vanaf de ring) en uitgerust om er prima te kunnen werken. De benodigde faciliteiten om je werk te kunnen uitvoeren worden in overleg met elkaar bepaald. Marktconform salaris. Een eerste aanstelling is voor bepaalde tijd, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar onbepaalde tijd. 

Wie wij zijn 

Wij zijn ESI en CrowdProfessionals. Onze medewerkers hebben uiteenlopende achtergronden en wonen en werken door het hele land.  

Het Event Safety Institute (ESI) is het onafhankelijke expertisecentrum voor veiligheid, crowd management en evenementenbeleid. ESI is partner voor event professionals en overheden. Zij kunnen bij ESI terecht voor onderzoek, advies, opleidingen en trainingen. ESI baseert haar dienstverlening op bewezen inzichten en praktische kennis. Meer informatie is te vinden op www.eventsafetyinstitute.nl 

ESI vormt één organisatie met CrowdProfessionals, de operationele experts op het gebied van crowd management. CrowdProfessionals adviseert, maakt plannen en coördineert de veiligheid op evenementen, drukbezochte openbare plaatsen en in drukke gebouwen. CrowdProfessionals doet ook veel werk op het gebied van voetbalveiligheid en simulatiestudies. Lees verder op www.crowdprofessionals.nl 

Vragen? 

Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een email. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.