Het ESI Jaarcongres kent drie rondes van workshops. Alle workshops worden verzorgd door vakdeskundige sprekers. De workshops kenmerken zich door een praktijkgerichte insteek. Daarbij is er altijd ruimte voor vragen en discussie.

Op deze pagina wordt het totale aanbod van workshops toegelicht. Zodra alle workshops bekend zijn, krijg je de kans je op te geven voor de drie workshops van jouw keuze.

Voetbalveiligheid: voetbal als evenement

Frank Wijnveld, directeur van CrowdProfessionals en adviseur van de UEFA, KNVB en diverse stadions en clubs geeft op het ESI Jaarcongres een workshop over voetbalveiligheid. Hij gaat hier in op de relatie tussen crowd management en de bouwnorm van voetbalstadions. De hoeveelheid supporters, in combinatie met het gedrag dat zij vertonen, kan leiden tot incidenten zoals we die kennen van het NEC-stadion.  Voetbal zou vanwege de vele paralellen volgens Wijnveld moeten worden gezien als een evenement als het gaat om vergunningverlening, veiligheidsvereisten en integrale organisatie. 

Frank Wijnveld

Frank Wijnveld

CrowdProfessionals

Inschrijven ESI Jaarcongres

Je kunt je hier inschrijven voor het ESI jaarcongres 2023 in Amersfoort. Voor groepen vanaf 3 personen geldt een speciale groepskorting.

Tarieven

Voor deelname aan het ESI jaarcongres 2023 gelden de volgende tarieven exclusief BTW:

– Vroegboekkorting (tot 1 januari 2023): € 315,00 per persoon
– Deelnameprijs (standaard): € 375,00 per persoon
– Groepstarief (vanaf 3 personen): € 345,00 per persoon

Op het inschrijven zijn de algemene voorwaarden van ESI van toepassing.