ESI Jaarcongres 2023

Plenaire programma

Op het plenaire programma staan dit jaar onderwerpen die het afgelopen evenementenseizoen veel aandacht hebben gekregen. Met deze onderwerpen blikken vooruit en denken we voor over het volgende seizoen. Dagvoorzitter Sjoerd Weikamp, directeur en hoofdredacteur van EventBranche, begeleidt de gesprekken tussen prominente sprekers. Welke kritische vragen moeten absoluut worden gesteld? Neem ze mee naar het ESI Jaarcongres 2023!

 

Uitdagingen van het evenementenseizoen 2023 

Tijdens dit panelgesprek gaat dagvoorzitter in gesprek met drie experts die veel betrokken zijn bij wereldwijde evenementen. Eric Stuart, directeur bij Gentian Events en voorzitter van zowel de UK Crowd Management Association (UKCMA) als de Global Crowd Management Alliance (GCMA), Hans D’Hondt directeur van GOFORIT en veiligheidsadviseur bij Tomorrowland en Frank Wijnveld, directeur van CrowdProfessionals, zullen ingaan op recente crowd disasters en de lessen die hieruit kunnen worden gehaald. Het panel gaat ook in op de uitdagingen die de evenementensector kent uit het eerste evenementenseizoen na de coronapandemie, maar welke ook in 2023 nog zullen bestaan. Denk hierbij aan personeelstekorten en het gedrag van bezoekers.  

Inschrijven ESI Jaarcongres

Je kunt je hier inschrijven voor het ESI jaarcongres 2023 in Amersfoort. Voor groepen vanaf 3 personen geldt een speciale groepskorting.

Tarieven

Voor deelname aan het ESI jaarcongres 2023 gelden de volgende tarieven exclusief BTW:

– Vroegboekkorting (tot 1 januari 2023): € 315,00 per persoon
– Deelnameprijs (standaard): € 375,00 per persoon
– Groepstarief (vanaf 3 personen): € 345,00 per persoon

Op het inschrijven zijn de algemene voorwaarden van ESI van toepassing.