ESI Jaarcongres 2023

Frequently Asked Questions

Op deze pagina lees je de veel gestelde vragen (Frequently Asked Questions) en antwoorden terug van het ESI Jaarcongres 2023. De pagina is gevoelig voor actualiteiten en wordt regelmatig geüpdatet. Deze pagina is op 28 november 2022 voor het laatst bewerkt. 

Inschrijvingen

Hoe kan ik mij inschrijven voor het evenement?

Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier vind je hier.

Ik heb na mijn inschrijving geen bevestiging ontvangen, wat nu?

Binnen enkele minuten na je inschrijving hoor je een bevestiging te ontvangen per e-mail. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met ESI via jaarcongres@esi.email of  085 401 8122.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?

Je kunt je tot 8 maart 2023 voor het ESI Jaarcongres inschrijven. Wacht echter niet te lang om zeker te zijn van een plek.

Programma

Is het programma bekend?

We zullen de komende periode steeds meer plenaire sprekers en workshops bekend maken. Houd onze sociale media en congrespagina in de gaten!

Hoe schrijf ik mij in voor de workshoprondes?

Er zijn drie workshoprondes waarin er tal van workshops zijn om uit te kiezen. Wanneer het gehele programma bekend is ontvangen bezoekers een mail met daarin een link om de workshopkeuzes door te geven. Meer informatie volgt snel!

Waar kan ik mijn allergieën en dieetwensen doorgeven?

Graag vernemen wij uiterlijk 17 februari 2023 welke allergieën en dieetwensen er zijn. Dit kun je doorgeven aan ESI via jaarcongres@esi.email. Er zijn standaard vegetarische opties, dit hoef je niet door te geven. We vragen Flint tijdens de lunch duidelijk te verwijzen naar de bij ons aangevraagde maaltijden.

Annuleringen

Ik ben verhinderd voor het evenement, kan iemand anders mijn plaats innemen?

Ja, dat kan. Als je verhinderd bent om op 9 maart het ESI Jaarcongres bij te wonen, dan kun je je kosteloos laten vervangen door een collega mits tijdig aan ons doorgegeven.

Ik ben verhinderd voor het evenement, kan ik annuleren?

Tot en met 3 februari is het mogelijk om je inschrijving kosteloos te annuleren. Annulering is mogelijk door contact op te nemen met ESI via jaarcongres@esi.email of  085 401 8122.

Jouw plaats mag altijd kosteloos door een collega worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Locatie en bereikbaarheid

Wat is het adres van het evenement?

Het ESI Jaarcongres 2023 vindt plaats bij theater Flint in Amersfoort. Het adres is:

Coninckstraat 60

3811 WK Amersfoort

Klik hier voor meer informatie over hoe je de locatie kunt bereiken.

Toegankelijkheid

Is Flint toegankelijk voor bezoekers met een beperking?

Gebruik van een rolstoel

Op dit moment moet de plaats van de ontvangstbalie nog worden bepaald. Echter, bieden alle routes en doorgangen van Flint voldoende ruimte om met een rolstoel te passeren. Met een ruime lift die geschikt is voor handbewogen en elektrische rolstoelen kan het programma worden gevolgd op andere etages.

Hulphonden

Hulphonden en blindengeleidehonden zijn welkom in Flint.

Auditieve beperking

In de plenaire ruimte zijn geluidslijnen aanwezig, mochten deze nodig zijn horen wij dit graag voorafgaand aan het congres zodat Flint zich hierop kan voorbereiden.

Visuele beperking

Voor de toegankelijkheid voor mensen met een visuele beperking zijn er geen maatregelen aanwezig.

Wij denken mee voor de beste congresbeleving

Als er zaken nodig zijn om jou de juiste congresbeleving te bieden, omdat die vanwege een beperking op het moment niet mogelijk is, nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via jaarcongres@esi.email of  085 401 8122. Wij denken graag samen na over passende oplossingen!